вторник, 26 апреля 2016 г.

Оціни роботу колег — отримай додатковий бал!!!

Шановні учасники конкурсу тревелогів "Щоденник подорожнього", наразі ваші роботи перевіряють наші члени жюрі і отримати результати ми маємо вже 10 травня.
Роботи оцінюються за 4 критеріями, що були наведені в умовах конкурсу:

1. Натхненність викладу матеріалу: твір має викликати у читача бажання відвідати туриську дестинацію, про яку йде мова в роботі.

2. Інформативність матеріалу: у творі мають бути практичні вказівки щодо відвідання обраноі дестинаціі.

3. Оригінальність викладу: у творі мають звучати думки автора щодо туристськоі дестинаціі, власна оцінка туристських атракцій, стилю життя людей, клімату, інфраструктури тощо. Реферативні роботи розглядатися не будуть.

4. Художність, грамотність, цілісність та логічність викладу: твір повинен відповідати літературним нормам, бути зрозумілим та легким для сприйняття, логічно супроводжений фотоматеріалами.

Маскимально ви можете отримати 5 балів за кожен з цих критеріїїв, тобто максимальна оцінка за роботу — 20 балів.

За цей час ми пропонуємо вам також оцінити роботи ваших коллег: виберіть роботу, яка сподобалась вам найбільше та відповідає критеріям нашого конкурсу. Свою оцінку (що саме вам сподобалось в цій роботі, чи надихнула вона вас на подорож, що ви дізнались чи ще б хотіли дізнатись, чи сподобався вам стиль викладу та ін.) напишіть в коментарях до обраної роботи. Обов'язково підпишіть свій коментар.
Оцінити можна будь-яку з опублікованих робіт, крім своєї.
Учасники, що оцінять роботу інших, отримають додатковий бал до своєї роботи.
Робота, що набере найбільше коментарів від інших учасників конкурсу отримає додактовий приз від організаторів.


Бажаємо успіхів!   

Комментариев нет:

Отправить комментарий