вторник, 24 мая 2016 г.

Доброго дня усім юним мандрівникам!
Нарешті довгоочікувані результати! Наші члени журі уважно почитали ваші роботи, у кожного з низ з'явились свої улюблені автори і маршрути, тож для нас організаторів, що зводили оцінки, імена переможців лишалися абсолютною інтригою!!!



Тепер ми відкриваємо завісу для вас:

ІІІ місце -- роботи про "Святогір'я -- душа Донеччини" Юлії Висицької (м. Слов’янск Донецької області) та "Хорли -- півострів загадка" Уляни Костюченко (м. Марганець Дніпропетровської області)
ІІ місце - розповідь про Томаківку та Хортицю -- колиску українського козацтва Олександри Бондаренко (м.Марганець Дніпропетровської області)
І місце -  робота про подорож до Львова Олександри Крюкової (Київ)

Приз читацьких симпатій виборола робота "Мое путешествие в Киев" Наталії Турчин (с.Отрадне).

Переможцем в спецномінації від блогера та мандрівника Артема Чапая "За найпоетичніший та найбільшоригінальний текст" стала робота "Если ты Подол, то я Липки" Адаменко Владислави (м.Київ)                               

Призи для наших учасникiв пiдготували: туристична компанiя Kraina UA, kyivhistorymuseum, книжковий магазин "Чулан" та меценат, що забажав лишитися невiдомим.

Вручення призів відбудеться 29 травня о 11.00 у приміщенні Музею історії міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 7.

На учасників церемонії нагородження чекає квест-подарунок від організаторів!

Переможцям конкурсу, які не зможуть приїхати на нагородження, подарунки будуть надіслані поштою.

Дякуємо за участь у конкурсі!
Мандруйте та записуйте свої враження у "Щоденник подорожнього"
А ми вже готуємо подарунки для наступного конкурсу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий